Toiletbordjes

Toiletbordjes

De toiletbordjes worden gemaakt van hoogwaardig kunststof in RVS of Gold look en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Standaard worden de toiletbordjes voorzien van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

 • De "dames toilet" bordjes worden gemaakt van hoogwaardig kunststof in Gold look en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.Standaard worden de "dames toilet" bordjes voorzien van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

  € 9,95
 • De "dames wc" bordjes worden gemaakt van hoogwaardig kunststof in Gold look en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.Standaard worden de "dames wc" bordjes voorzien van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

  € 9,95
 • De "heren toilet" bordjes worden gemaakt van hoogwaardig kunststof in gold look en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.Standaard worden de "heren toilet" bordjes voorzien van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

  € 9,95
 • De "heren wc" bordjes worden gemaakt van hoogwaardig kunststof in Gold look en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.Standaard worden de "heren wc" bordjes voorzien van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

  € 9,95
 • De "invalide" bordjes worden gemaakt van hoogwaardig kunststof in Gold look en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.Standaard worden de "invalide" bordjes voorzien van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

  € 9,95
 • De "invalide wc" bordjes worden gemaakt van hoogwaardig kunststof in Gold look en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.Standaard worden de "invalide wc" bordjes voorzien van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

  € 9,95
per pagina