Kerststickers

Plaats een review op Google
Kerststickers
Diverse soorten kerststickers voor op ramen, muren en deuren. Maar ook voor op kaarten of pakjes als extra decoratie.
  • Sfeervolle kerstster met sterren erin decoratiesticker voor op het raam in het zilverkleurig. De niet-zilverkleurige delen zijn uitgesneden.  De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De stickers zijn voorzien van een niet-permanente lijmlaag, zodat ze gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Ideaal om de ruiten feestelijk te versieren.

    € 4,95
  • Sfeervolle kerststerren decoratiesticker voor op het raam in het goudkleurig. De niet-goudkleurige delen zijn uitgesneden.  De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De stickers zijn voorzien van een niet-permanente lijmlaag, zodat ze gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Ideaal om de ruiten feestelijk te versieren.

    € 4,95
  • Sfeervolle kerststerren decoratiesticker voor op het raam in het zilverkleurig. De niet-zilverkleurige delen zijn uitgesneden.  De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De stickers zijn voorzien van een niet-permanente lijmlaag, zodat ze gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Ideaal om de ruiten feestelijk te versieren.

    € 4,95
  • Leuke kerststickers met opdruk 'prettige feestdagen' voor op kaarten of op pakjes. De afmeting van een sticker is Ø 3 cm en op een vel zitten 12 stickers.

    € 2,49
  • Sfeervolle kerst decoratiestickers met de tekst 'wij wensen u prettige feestdagen'. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in spiegelbeeld. Door de sticker in spiegelbeeld te drukken kan deze aan de binnenkant van een raam geplakt worden zodat deze van buiten goed zichtbaar is en tevens beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf....

    € 5,95
  • Sfeervolle uitgesneden kerstster decoratiesticker voor op het raam in het goudkleurig. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De stickers zijn voorzien van een niet-permanente lijmlaag, zodat ze gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Ideaal om de ruiten feestelijk te versieren.

    € 4,95
  • Sfeervolle uitgesneden kerstster decoratiesticker voor op het raam in het zilverkleurig. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De stickers zijn voorzien van een niet-permanente lijmlaag, zodat ze gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Ideaal om de ruiten feestelijk te versieren.

    € 4,95
per pagina