Pictogram borden

Pictogram borden

De pictogrambordjes worden gemaakt van hoogwaardige folie en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Met deze pictogrambordjes wordt er heel kort en krachtig getoond wat er verwacht wordt van de lezer.

 • De "Camera bewaking" bordjes (Gold Look) worden gemaakt van hoogwaardig 3 mm kunststof en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Optioneel kunnen de "Camera bewaking" bordjes voorzien worden van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden op een vlakke en droge ondergrond. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst...

  € 9,95
 • De "Camera bewaking" bordjes (RVS Look) worden gemaakt van hoogwaardig 3 mm kunststof en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Optioneel kunnen de "Camera bewaking" bordjes voorzien worden van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden op een vlakke en droge ondergrond. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst...

  € 9,95
 • De "dames toilet" bordjes worden gemaakt van hoogwaardig kunststof in Gold look en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.Standaard worden de "dames toilet" bordjes voorzien van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

  € 9,95
 • De "dames wc" bordjes worden gemaakt van hoogwaardig kunststof in Gold look en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.Standaard worden de "dames wc" bordjes voorzien van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

  € 9,95
 • De "heren toilet" bordjes worden gemaakt van hoogwaardig kunststof in gold look en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.Standaard worden de "heren toilet" bordjes voorzien van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

  € 9,95
 • De "heren wc" bordjes worden gemaakt van hoogwaardig kunststof in Gold look en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.Standaard worden de "heren wc" bordjes voorzien van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

  € 9,95
 • De "invalide" bordjes worden gemaakt van hoogwaardig kunststof in Gold look en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.Standaard worden de "invalide" bordjes voorzien van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

  € 9,95
 • De "invalide wc" bordjes worden gemaakt van hoogwaardig kunststof in Gold look en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.Standaard worden de "invalide wc" bordjes voorzien van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

  € 9,95
per pagina