Vloerstickers

Plaats een review op Google

vloersticker 1,5 meter afstand houden (langwerpig)

Nieuw

€ 7,99

Zorg voor een duidelijke afscheiding van 1,5 meter met deze langwerpige stickers. 

De '1,5 meter afstand houden' vloerstickers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren en worden voorzien van een stevig antislip laminaat. Hierdoor wordt de afbeelding extra beschermd en wordt voorkomen dat mensen uitglijden over de sticker.

Voor grotere aantallen '1,5 meter afstand houden' vloerstickers bieden wij een staffelkorting aan. Bekijk de staffelkorting onderaan deze pagina. De korting wordt automatisch verrekend in het winkelmandje

Meer details

Staffelkorting

Aantal Korting U bespaart
5 5% Tot € 2,00
10 10% Tot € 7,99
50 18% Tot € 71,91
100 25% Tot € 199,75

Meer informatie

Afstand houden betekent dat je 1,5 meter (twee armlengtes) afstand houdt van elkaar om jezelf en anderen te beschermen tegen besmetting met het coronavirus. Door hoesten en niezen komen kleine druppeltjes met het coronavirus in de lucht. Mensen kunnen deze druppeltjes inademen en besmet raken. Als je niest komen deze druppels zelden verder dan 1,5 meter. Door afstand te houden en contacten te vermijden, kan het nieuwe coronavirus zich minder makkelijk verspreiden.

Als je geen klachten hebt, kun je gewoon boodschappen doen. Ga alleen boodschappen doen en houd 1,5 meter afstand tot anderen. Dan is de kans klein dat anderen je besmetten. Heb je wel verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius: blijf dan thuis. Vraag iemand anders om boodschappen te doen of laat ze bezorgen.