Invalidebordjes

Plaats een review op Google
Invalidebordjes

De invalidebordjes zullen het voor mensen met een beperking gemakkelijker maken in de samenleving. Er wordt met het bordje aangetoond dat de ruimte toegankelijk is voor invalide, of er wordt verzocht rekening met hun hulpmiddelen te houden.

 • De 'invalide' bordjes worden gemaakt van hoogwaardig kunststof in Gold look en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Standaard worden de 'invalide' bordjes voorzien van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

  € 9,95
 • De 'invalide' bordjes worden gemaakt van hoogwaardig kunststof in RVS look en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Standaard worden de 'invalide' bordjes voorzien van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

  € 9,95
 • De 'Invalide parkeerplaats' bordjes worden gemaakt van hoogwaardig 3 mm wit kunststof en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Optioneel kunnen de 'Invalide parkeerplaats' bordjes voorzien worden van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden op een vlakke en droge ondergrond. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten...

  € 19,95
 • De 'invalide wc' bordjes worden gemaakt van hoogwaardig kunststof in Gold look en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.Standaard worden de 'invalide wc' bordjes voorzien van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

  € 9,95
 • De 'invalide wc' bordjes worden gemaakt van hoogwaardig kunststof in RVS look en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Standaard worden de 'invalide wc' bordjes voorzien van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

  € 9,95
per pagina