Toebehoren

Plaats een review op Google
Toebehoren
Met behulp van deze toebehoren kunnen de stickers op een professionele wijze geplakt worden.

De surface cleaner zorgt voor een schone ondergrond zodat de sticker goed plakt. Met behulp van de spatels kan de sticker goed aangedrukt worden zonder luchtbellen achter te laten.
 • Avery® Surface Cleaner combineert in één product de eigenschappen van een reinigingsmiddel op alcoholbasis met de eigenschappen van een reinigingsmiddel op oplosmiddelbasis. Allerlei soorten verontreinigingen kunnen met één enkele handeling worden verwijderd. Bijvoorbeeld vuil, was, tectyl, lichte siliconen, enz. Avery® Surface Cleaner is een...

  € 22,95
 • Folie-stift (blauw) met een excellente veegvastheid en waterbestendigheid op nagenoeg alle oppervlakken. De inkt is lichtbestendig en weersbestendig. Verkrijgbaar in diverse lijnbreedtes.

  € 2,79
 • Folie-stift (rood) met een excellente veegvastheid en waterbestendigheid op nagenoeg alle oppervlakken. Verkrijgbaar in diverse lijnbreedtes.

  € 2,79
 • Folie-stift (zwart) met een excellente veegvastheid en waterbestendigheid op nagenoeg alle oppervlakken. De inkt is lichtbestendig en weersbestendig. Verkrijgbaar in diverse lijnbreedtes.

  € 2,79
per pagina