Bewegwijzeringsborden (GOLD look)

 • De "Garderobe" bordjes worden gemaakt van hoogwaardig kunststof in Gold look en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Standaard worden de "garderobe" bordjes voorzien van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

  € 9,95
 • De "meterkast" bordjes worden gemaakt van hoogwaardig kunststof in Gold look en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Standaard worden de "meterkast" bordjes voorzien van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

  € 9,95
 • De "schoonmaakruimte bordjes" worden gemaakt van hoogwaardig kunststof in Gold look en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Standaard worden de "schoonmaakruimte bordjes" voorzien van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

  € 9,95
 • De "technische ruimte" bordjes worden gemaakt van hoogwaardig kunststof in Gold look en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Standaard worden de "technische ruimte" bordjes voorzien van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

  € 9,95
 • De "wasserette bordjes" worden gemaakt van hoogwaardig kunststof in Gold look en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Standaard worden de "wasserette bordjes" voorzien van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

  € 9,95
per pagina