Toiletbordjes (RVS look)

Plaats een review op Google
Toiletbordjes (RVS look)

Ruim assortiment toiletbordjes gemaakt van hoogwaardig kunststof in RVS look. De toiletbordjes worden tevens voorzien van dubbelzijdige-tape zodat deze gemakkelijk bevestigd kunnen worden. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

 • De 'baby verschoonruimte bordjes' worden gemaakt van hoogwaardig kunststof in RVS look en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Standaard worden de 'baby verschoonruimte bordjes' voorzien van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

  € 9,95
 • De 'badruimte' bordjes worden gemaakt van hoogwaardig kunststof in RVS look en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Standaard worden de 'badruimte' bordjes voorzien van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

  € 9,95
 • De 'chemisch toilet bordjes' worden gemaakt van hoogwaardig kunststof in RVS look en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Standaard worden de 'chemisch toilet bordjes' voorzien van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

  € 9,95
 • De 'dames douche' bordjes worden gemaakt van hoogwaardig kunststof in RVS look en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Standaard worden de 'dames douche' bordjes voorzien van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

  € 9,95
 • De 'dames toilet' bordjes worden gemaakt van hoogwaardig kunststof in RVS look en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Standaard worden de 'dames toilet' bordjes voorzien van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

  € 9,95
 • De 'dames wc' bordjes worden gemaakt van hoogwaardig kunststof in RVS look en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Standaard worden de 'dames wc' bordjes voorzien van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

  € 9,95
 • De 'gezamenlijk toilet' bordjes worden gemaakt van hoogwaardig kunststof in RVS look en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Standaard worden de 'gezamenlijke toilet' bordjes voorzien van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

  € 9,95
 • De 'gezamenlijke douche' bordjes worden gemaakt van hoogwaardig kunststof in RVS look en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Standaard worden de 'gezamenlijke douche' bordjes voorzien van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

  € 9,95
 • De 'gezamenlijke wc' bordjes worden gemaakt van hoogwaardig kunststof in RVS look en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Standaard worden de 'gezamenlijke wc' bordjes voorzien van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

  € 9,95
 • De 'heren douche' bordjes worden gemaakt van hoogwaardig kunststof in RVS look en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Standaard worden de 'heren douche' bordjes voorzien van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

  € 9,95
 • De 'heren toilet' bordjes worden gemaakt van hoogwaardig kunststof in RVS look en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Standaard worden de 'heren toilet' bordjes voorzien van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

  € 9,95
 • De 'heren wc' bordjes worden gemaakt van hoogwaardig kunststof in RVS look en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De bordjes kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Standaard worden de 'heren wc' bordjes voorzien van dubbelzijdige tape zodat ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden.

  € 9,95
per pagina